MT4 no Messages Option found under Settings Tab?

Back to topics list To post a new topic, please log in or register
avatar
2
bigred1143 2016.06.29 05:26
 

I was getting messages sent from my MT4 desktop version to my iPhone MT4 app via the push notifications.  Now I can't even see the Messages listed on my Mobile MT4 apps Settings page.


They were working just fine for half of the day today, but then they just stopped.


Can't find my Metaquotes ID either.


Anyone else having this issue and anyone find a solution for this.


Thanks in advance.

avatar
1200
FMIC 2016.06.29 11:38 #
 

Mine, is still working fine with no problems: MetaTrader 4 app (Build 947), running on a iPhone 6 (iOS 9.3.2)

The "Messages" are under the "Settings" tab and the "MetaQuotes ID" is displayed at the very bottom of the "Messages" section.

Is it currently logged in into an account? Maybe when it is not, that section does not appear.

Also, try uninstalling the app and reinstalling it again!

avatar
2
bigred1143 2016.06.29 15:18 #
 
FMIC:

Mine, is still working fine with no problems: MetaTrader 4 app (Build 947), running on a iPhone 6 (iOS 9.3.2)

The "Messages" are under the "Settings" tab and the "MetaQuotes ID" is displayed at the very bottom of the "Messages" section.

Is it currently logged in into an account? Maybe when it is not, that section does not appear.

Also, try uninstalling the app and reinstalling it again!

Thank you for your advice.  I have uninstalled and reinstalled a bunch, but it's still not showing any Messages nor the Metaquotes ID.  Restarted my phone and all of that.  Still nothing.

MetaTrader 4 app (build 947), running on a iPhone 6 Plus (iOS 9.3.2)... the same as you.

I will continue my search for the answer.


avatar
1200
FMIC 2016.06.29 16:43 #
 
bigred1143:

Thank you for your advice.  I have uninstalled and reinstalled a bunch, but it's still not showing any Messages nor the Metaquotes ID.  Restarted my phone and all of that.  Still nothing.

MetaTrader 4 app (build 947), running on a iPhone 6 Plus (iOS 9.3.2)... the same as you.

I will continue my search for the answer.

Try connection to different account!
Back to topics list  

To add comments, please log in or register