Why my MT4 lose money with Take Profit?

Back to topics list To post a new topic, please log in or register
avatar
9
babagoproject 2015.03.13 21:41
 

Hi, 
i have two identical instance of MT4 where i run some backtest. Same settings, same historical data.
One of them was connected to a broker and the restart without credentials just to allow MT4 to use microlots.

Now some strange happens in the MT4 that has been connected just one time:
With same settings, same balance, same spread, seme EA set... Profit are completely different and also it happens negative profits with position closed in take profit..

i've tried both with 640 and 720 buid...

Here 2 screenshot of the same backtest on the two MT4 instance.. 

can someone help me please? 
I already tried to reinstall from zero two times..

Thanks

 

 

avatar
Moderator
3406
GumRai 2015.03.13 22:10 #
 
On one, it appears that you are being charged a high commission on the other, no commission 
avatar
9
babagoproject 2015.03.14 00:14 #
 

Do you know how i can check and resolve it?

 

Thanks! 

avatar
Moderator
3406
GumRai 2015.03.14 01:18 #
 
Use a different broker that doesn't charge such high commission
avatar
9
babagoproject 2015.03.14 02:24 #
 

Strange.. FXPro doesn't charge commission...
But i've tried to change broker and now profits are reasonable..

Thank you!

Do you know how to edit symbols properties?
I've tried with TickStory export function but it didn't export historical data correctly..
I use TickData Downloader that also use Dukascopy feeds but Tickstory gives me different results..

Any other solution to control commissions and other properties?

 

Back to topics list  

To add comments, please log in or register